Overslaan naar content

Front-end developer

Op locatie
  • Harderwijk, Gelderland, Nederland

Wat je gaat doen

Wat je gaat doen
Als front-end developer maak je deel uit van ons enthousiaste UX-team dat bestaat uit 8 mensen. Je werkt mee aan het verbeteren van ons eigen designsysteem, optimaliseren van de front-end processen. Verder onderhoud je de Blazor componentenbibliotheek en draag je bij aan het doorontwikkelen hiervan voor ons CAMAS-platform.

Herken jij jezelf hierin?
Binnen Camas IT zetten we in op innovatie. Daarom verwachten we van jou dat je gemotiveerd en gepassioneerd bent om hieraan bij te dragen. Verder is het belangrijk dat je graag in een team werkt, maar ook zelfstandig kan werken. Ook durf je verantwoordelijkheid te pakken en je eigen creatieve ideeën te delen.

Ervaring met CSS, CSCC, JavaScript en .NET is een vereiste om deze functie goed te kunnen uitvoeren. 

Herken jij jezelf hierin?

Wat bieden wij jou?

Bij ons jonge en dynamische IT-bedrijf draait alles om een unieke werkcultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan. We zijn trots op onze platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie. We hebben een enthousiast en betrokken team van bijna 100 mensen dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega's. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie!

Wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we meer dan alleen het standaardpakket. Hierbij kan je denken aan:

  • Een dertiende maand; als blijk van waardering en om je financiële zekerheid te geven, ontvang je een extraatje aan het einde van het jaar.
  • Maar liefst 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. We begrijpen hoe belangrijk een goede balans is tussen werk en privé. Daarom geven we je voldoende tijd om te ontspannen.
  • Opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma; we vinden het belangrijk dat je zowel fysiek als mentaal fit blijft.
  • Leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes. We geloven namelijk dat plezier en teamspirit belangrijk zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Informatie en sollicitatie

Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen via de knop hier beneden. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jelle van de Glind via 0341 438 700.

of

Solliciteren: de 5 stappen!

1. Solliciteren

Solliciteer op een vacature die bij je past en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

2. Eerste gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek bij ons in Harderwijk. En wie weet is het Dolfinarium wel wat voor jou. Maak er een mooie dag van.

3. Tweede ronde

Als je zo enthousiast bent over onze koffie mag je zeker nog een keer langskomen. Deze keer praten we meer vakinhoudelijk met je.

4. Contract voorstel

We geven je zoveel koffie als je maar wilt! En natuurlijk een goed contractaanbod.

5. In dienst

Signed, sealed, delivered. Welkom aan boord! :-)