Overslaan naar content

Senior Helpdeskmedewerker (32-40 uur)

Op locatie
 • Harderwijk, Gelderland, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij een probleemoplosser met een passie voor technologie? Heb je ervaring in klantenservice en ben je klaar voor een stap naar een coördinerende rol? Dan is dit jouw kans om te schitteren bij ons jonge en dynamische softwarebedrijf!

Als Senior Helpdeskmedewerker ben je de spil van onze helpdesk. De helpdesk is dé centrale plek waar vragen binnenstromen van werkgevers, medewerkers en Arboprofessionals van ons zusterbedrijf Perspectief. Deze vragen gaan over ons eigen ontwikkelde online systeem CAMAS met 3 portalen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse activiteiten van onze helpdesk en het bieden van eerstelijns ondersteuning aan de gebruikers van ons portal. Daarnaast speel je ook een cruciale rol in de dagelijkse aansturing en ontwikkeling van je teamleden. Je voert mentor- en ontwikkelingsgesprekken en draagt bij aan het continu verbeteren van onze softwareprocessen.

Vereisten

Wat vragen wij van jou als Senior Helpdeskmedewerker?

 • Je functioneert op mbo+ niveau en hebt werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent enthousiast, proactief, klantgericht en communicatief vaardig.
 • Je houdt ervan om te bouwen aan een zelfstandig en goed functionerend team en loopt niet weg voor goed klantcontact.
 • Je geeft een hoge prioriteit aan klanttevredenheid.
 • Met een werkdruk van pieken en dalen weet je goed om te gaan.

Wat bieden wij jou?

Bij ons jonge en dynamische IT-bedrijf draait alles om een unieke werkcultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan. We zijn trots op onze platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie. We hebben een enthousiast en gedreven team van zeven mensen dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega's. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie!

Wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we meer dan alleen het standaardpakket. Hierbij kan je denken aan:

 • Een dertiende maand: als blijk van waardering en om je financiële zekerheid te geven, ontvang je een extraatje aan het einde van het jaar.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. We begrijpen hoe belangrijk een goede balans is tussen werk en privé. Daarom geven we je voldoende tijd om te ontspannen.
 • Opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling.
 • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma; we vinden het belangrijk dat je zowel fysiek als mentaal fit blijft.
 • Leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes. We geloven namelijk dat plezier en teamspirit belangrijk zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Informatie en sollicitatie

Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te sturen via de knop hierboven. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Geralien Leusink via het nummer 0341 438 700.

of

Solliciteren: de 5 stappen!

1. Solliciteren

Solliciteer op een vacature die bij je past en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

2. Eerste gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek bij ons in Harderwijk. En wie weet is het Dolfinarium wel wat voor jou. Maak er een mooie dag van.

3. Tweede ronde

Als je zo enthousiast bent over onze koffie mag je zeker nog een keer langskomen. Deze keer praten we meer vakinhoudelijk met je.

4. Contract voorstel

We geven je zoveel koffie als je maar wilt! En natuurlijk een goed contractaanbod.

5. In dienst

Signed, sealed, delivered. Welkom aan boord! :-)