Overslaan naar content

Senior .NET developer

Op locatie
  • Harderwijk, Gelderland, Nederland

Wat je gaat doen

Als .NET developer maak je onderdeel uit van één van onze leuke scrum teams. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en onderhouden van de software die we voor onze eigen klanten ontwerpen. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van de digitale ervaring van onze klanten. Je vindt het leuk om initiatief te nemen en mee te denken met je collega’s als zij een probleem hebben. Je neemt het voortouw (pakt de lead) in het maken van de juiste praktische en kwalitatief goede web oplossingen. Met jouw kennis en kunde als senior gaat jou dat gemakkelijk af. 


Herken jij jezelf hierin?

Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau. Je beschikt over (relevante) ervaring als software developer op het Microsoft platform. Beschikken over relevante Microsoft certificering en kennis van Scrum is een pre.

Je hebt kennis van en ervaring met C#, ASP.NET en SQL server. Je bent bij voorkeur ook bekend met Blazor en Entity Framework.

Je hebt uitstekend analytisch denkvermogen, bent flexibel, enigszins eigenwijs en resultaatgericht. Je werkt zelfstandig maar bent daarbij ook onderdeel van een Scrum team en, bent in staat om bij te dragen aan het gezamenlijk resultaat, door verbinding te leggen met anderen. Je bent in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige, effectieve en duurzame oplossingen.


Wat bieden wij jou?

Bij ons jonge en dynamische IT-bedrijf draait alles om een unieke werkcultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan. We zijn trots op onze platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie. We hebben een enthousiast en betrokken development team van ruim 30 mensen dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega's. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie!

Wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we meer dan alleen het standaardpakket. Hierbij kan je denken aan:

  • Een dertiende maand: als blijk van waardering en om je financiële zekerheid te geven, ontvang je een extraatje aan het einde van het jaar.
  • Maar liefst 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. We begrijpen hoe belangrijk een goede balans is tussen werk en privé. Daarom geven we je voldoende tijd om te ontspannen.
  • Opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma; we vinden het belangrijk dat je zowel fysiek als mentaal fit blijft.
  • Leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes. We geloven namelijk dat plezier en teamspirit belangrijk zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Informatie en sollicitatie

Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen via de knop hierboven. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jelle van de Glind  via het nummer 0341 438 700

of

Solliciteren: de 5 stappen!

1. Solliciteren

Solliciteer op een vacature die bij je past en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

2. Eerste gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek bij ons in Harderwijk. En wie weet is het Dolfinarium wel wat voor jou. Maak er een mooie dag van.

3. Tweede ronde

Als je zo enthousiast bent over onze koffie mag je zeker nog een keer langskomen. Deze keer praten we meer vakinhoudelijk met je.

4. Contract voorstel

We geven je zoveel koffie als je maar wilt! En natuurlijk een goed contractaanbod.

5. In dienst

Signed, sealed, delivered. Welkom aan boord! :-)